Politica de confidențialitate

Termeni generali

compara-salariul.ro respectă dreptul la intimitate și viață privată cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane fizice care vizitează acest site și, de asemenea, compara-salariul.ro respectă și se conformează cu toată legislația în vigoare referitoare la protecția datelor cu caracter personal. Această politică definește informațiile pe care compara-salariul.ro le poate colecta și modul în care aceste informații pot fi procesate.

 

Protecția datelor cu caracter personal

compara-salariul.ro se obligă să pastreze confidențialitatea datelor personale colectate prin intermediul site-ului compara-salariul.ro, conform Legii 677/2001, privind protecția datelor personale.

Atunci când ne trimiteti datele cu caracter personal, compara-salariul.ro le poate utiliza în urmatoarele scopuri declarate, dacă nu se specifica în alt fel:

compara-salariul.ro nu intenționează acum sau în viitor să vândă, închirieze sau să comercializeze datele cu caracter personal ale utilizatorilor acestui site unei terțe părți.

Cu toate acestea, compara-salariul.ro nu va fi raspunzător în cazul în care date cu caracter personal care sunt furnizate în mod voluntar în sesiuni de discuții (chat), schimburi de mesaje electronice, forumuri de discuții, blog sau altele asemenea ce au loc pe acest site ar putea fi folosite de terți pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate.

 

Ce date colectăm de la dumneavoastră?

Date colectate la introducerea unui salariu:

Date colectate automat la introducerea unui salariu:

Navigarea sau accesarea site-ului

Date colectate când accesați sau navigați pe website-ul nostru:

Datele colectate automat sunt folosite doar pentru statistica si protectia noastra.

 

Minori

compara-salariul.ro nu are nici o intenție să colecteze date cu caracter personal de la persoane fizice minore. Noi nu putem controla accesul minorilor pe website-ul nostru si implicit nici nu-i putem restrictiona.

 

Informații suplimentare care se colectează automat

În anumite situații, compara-salariul.ro poate colecta în mod automat (deci nu prin înregistrare voluntară) informații cu caracter tehnic și nu datele de identificare ale utilizatorului, în momentul accesării site-ului compara-salariul.ro. Acest tip de informație tehnică poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser folosit, sistemul de operare al computerului folosite de utilizator, IP-ul sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la site-urile compara-salariul.ro, etc.

Informații stocate automat de computerul dumneavoastră – Cookies

 

In momentul accesării site-ului compara-salariul.ro, compara-salariul.ro poate stoca un volum de informații în computerul dumneavoastră. Această informație este în forma de “cookie” sau un fișier de date similar cu acesta și acest lucru ne poate ajuta pe noi în mai multe moduri. Acest “cookie” ajuta compara-salariul.ro să construiască și să rafineze conținutul site-ului în funcție de interesele și preferințele utilizatorilor.

În structura fiecărui browser de internet există posibilitați de a sterge “cookies” de pe hard-drive, de a bloca primirea de “cookies” sau de a primi un mesaj în momentul în care un “cookie” este stocat în calculatorul dumneavoastră. Vă recomandăm să studiați instrucțiunile de utilizare ale browser-ului de internet pe care îl utilizați pentru o mai bună înțelegere și utilizare a acestor functii.

 

Anunțuri Google Adsese

Sistemul Google AdSense folosește modulul cookie-ul DoubleClick DART. Acest lucru permite website-ului compara-salariul.ro să afișeze reclame cand este vizitat. Puteti renunță la folosirea cookie-ul Dart vizitând politica de confidențialitate Google.

Anunțurile text și anunturile imagine care apar pe website-ul compara-salariul.ro, etichetate “Ads by Google” sau “Anunțuri Google” sunt plătite de către Google. compara-salariul.ro nu susține personal produsele și serviciile promovate prin intermediul acestor anunțuri.

Site-urile și companiile regăsite în acest website nu sunt afiliate cu compara-salariul.ro. Singura afiliere existentă pe site este între compara-salariul.ro și Google.

 

Confidențialitate

Această declarație de confidențialitate este valabilă pentru toate site-urile și domeniile aflate în proprietatea compara-salariul.ro.

Legături către site-uri în afară compara-salariul.ro.

Pentru confortul și informarea dumneavoastră siteul compara-salariul.ro oferă legături către site-uri ale unor terțe companii. Utilizarea acestor legături implică părăsirea site-ului compara-salariul.ro. compara-salariul.ro nu controlează acele site-uri sau practicile lor de confidențialitate. Acestea pot fi diferite de ale noastre. Nu aprobăm și nu facem afirmații privind site-urile terțelor companii. Declarația de confidențialitate compara-salariul.ro nu se referă la datele personale pe care decideți să le împărtășiți cu terți independenți. Vă recomandăm să verificați politica de confidențialitate ale tuturor companiilor înainte de a le trimite informații personale. Terțe companii pot partaja datele personale culese cu compara-salariul.ro; această partajare are la bază politicile de confidențialitate ale respectivelor companii.

 

1. Culegem urmatoarele tipuri de informații

Prezenta declarație de confidențialitate se referă la culegerea de date care nu sunt personale și rapoarte agregate.

Informațiile care nu sunt personale, sunt date privind utilizarea și funcționarea serviciilor. Aceste date nu sunt asociate cu o anumită persoană. compara-salariul.ro culege și analizează aceste date pentru a evalua modul în care vizitatorii utilizează site-urile compara-salariul.ro .

Aceste date se referă la paginile vizitate ale site-urilor compara-salariul.ro, URL unice, în cadrul compara-salariul.ro, tipul browser-ului și adresa IP2. Majoritatea datelor care nu sunt personale se culeg prin fișiere cookie sau alte tehnologii de analiză. Paginile compara-salariul.ro utilizează fișiere cookie’s pentru analiza datelor și servicii de personalizare. compara-salariul.ro amplasează reclame și pe alte site-uri. Este posibil ca acestea să foloseasca fișiere cookie.

 

2. Intimitatea copiilor

compara-salariul.ro se angajează să apere dreptul la intimitate al copiilor și recomandăm parinților și tutorilor să urmarească activitațile și interesele online ale copiilor lor. compara-salariul.ro nu recurge în cunostință de cauză la culegerea de informații de la copii sub 13 ani și nu își adresează site-urile acestor copii.

 

3. Cum folosim informațiile dumneavoastră

compara-salariul.ro utilizează informațiile personale pentru a vă oferi servicii și pentru o mai bună întelegere a nevoilor și intereselor dumneavoastră. Concret, utilizam informațiile pentru a comunica cu dumneavoastră, a va oferi servicii și suport, a vă ține la curent cu serviciile și beneficiile, a personaliza ofertele de promoție și unele site-uri compara-salariul.ro. Ocazional putem folosi informațiile pentru a lua legatura cu dumneavoastră în scopul unor cercetari de piață referitoare la produsele și serviciile compara-salariul.ro. Datele care nu sunt personale sunt agregate pentru întocmirea unor rapoarte privind posibilitățile de utilizare, performanțele și eficienta site-ului compara-salariul.ro. Acestea servesc îmbunătățirii experienței clienților, a posibilităților de utilizare și a conținutului site-ului.

 

4. Cu cine partajăm informațiile dumneavoastră

compara-salariul.ro nu va vinde, închiria sau concesiona altora informațiile dumneavoastră personale. compara-salariul.ro nu va partaja cu nimeni informațiile dumneavoastră personale. Excepție fac cazurile în care solicitați produse sau servicii, va vom cere permisiunea în momentul în care ne veti trimite informațiile. compara-salariul.ro partajează informații despre clienti cu unitați și companii care lucreaza în numele nostru, dar numai în conditiile descrise mai sus.

 

5. Deciziile dumneavoastră

În afară de produse și servicii, compara-salariul.ro vă pune la dispoziție diverse informații. Puteti solicita informații despre produse și servicii, precum și comunicari de marketing despre compara-salariul.ro. Comunicarile compara-salariul.ro pot contine informații despre produsele noi, oferte speciale sau invitația de a participa la un studiu de piață. Puteți alege mijlocul prin care compara-salariul.ro va transmite aceste informații: prin poștă, e-mail sau telefon. Vom face tot ce va depinde de noi pentru a vă respecta opțiunile. Această opțiune nu este valabilă în cazul comunicărilor administrative privind finalizarea comenzilor, contractele, activitatea de suport, avertizările de siguranță și actualizările de drivere.

 

6. Informațiile dumneavoastră și terții

Anumite servicii compara-salariul.ro sunt legate cu servicii ale unor terțe companii. Unele din acestea va oferă posibilitatea de a comunica datele atât compara-salariul.ro, cât și companiilor terțe. Exemple: posibilitatea de a înregistra produse software provenite de la mai mulți furnizori prin intermediul unei singure pagini compara-salariul.ro, posibilitatea de a solicita comunicări din partea compara-salariul.ro sau a partenerilor de soluții, precum și activarea execuției unei comenzi prin distribuitor. Nu vom partaja informații personale cu respectivele companii terțe decât cu acordul dumneavoastră.

 

7. Păstrarea informațiilor dumneavoastră în condiții de siguranță

compara-salariul.ro îsi ia angajamentul de a proteja informațiile pe care ni le comunicați și protejează informațiile culese prin proceduri fizice și manageriale menite să prevină accesul neautorizat și divulgarea datelor, să mentina exactitatea datelor și să asigure utilizarea corespunzatoare a informațiilor.

Pentru culegerea sau transferul datelor de natura confidentiala utilizam criptarea Secure Sockets Layer (SSL). Criptarea SSL face ca datele să poata fi descifrate numai de către noi. Această masură de securitate este în funcțiune ori de câte ori browser-ul dumneavoastră afisează o cheie neîntreruptă sau un lacăt închis (în funcție de browser) în subsolul ferestrei.

 

8. Schimbările acestei declarații

Daca apar schimbări ale clauzelor declarației de confidențialitate compara-salariul.ro, le vom publica în acest document și vom actualiza data ultimei modificari. Astfel veți putea ști în orice moment ce fel de date culegem online, cum le utilizăm și care sunt opțiunile dumneavoastră.

 

v. 6/2020