Termeni și condiții


Bine ați venit pe compara-salariul.ro

Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite pe site-ul www.compara-salariul.ro este echivalentă cu acceptarea de către utilizator a termenilor si condițiilor de mai jos. Acesti termeni si condiții se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind să verifice actualizarile de fiecare dată când accesează acest site.

 

§ 1 Introducere salariu

Datele introduse de catre user sunt detaliate in sectiunea confidențialitate

 

§ 2 Utilizarea site-ului web compara-salariul.ro

Utilizatorii sunt obligați respecte legislatia in vigoare cu privire la navigarea website-urilor

Rețineți că este interzis:

 

§ 3 Abuz de compara-salariul.ro - Ștergerea listelor, blocarea și alte măsuri

compara-salariul.ro își rezervă dreptul de a sterge date introduse gresit, intentionat sau nu.

 

§ 4 Taxe și servicii

Utilizarea site-ului web compara-salariul.ro este complet gratuită.

 

§ 5 Conținut și drepturi de utilizare

conținutul de pe compara-salariul.ro este strict continut propriu si nu este si nu va fi copiat de pe alte website-uri sau baze de date. Ne rezervăm dreptul de a elimina conținutul de pe site-ul nostru dacă avem dovezi de încălcare a termenilor de utilizare, a politicilor noastre sau a încălcării drepturilor terților.

Pentru conținutul pe care îl postați, acordați compara-salariul.ro drepturile exclusive de utilizare gratuită, la nivel mondial, nelimitat, irevocabil, transferabil și sublicențabil, în toate cele cunoscute și încă necunoscute tipuri de utilizare în ceea ce privește toate drepturile de autor, drepturile de bază de date, drepturile industriale, imateriale sau alte drepturi de proprietate intelectuală.

 

§ 6 Protecția proprietății intelectuale

Persoanele îndreptățite, în special titularii de drepturi de autor, drepturi de marcă sau alte drepturi de proprietate intelectuală, pot notifica agenților de publicitate care le încalcă drepturile și solicită eliminarea lor. Dacă un reprezentant legal al persoanei autorizate ne va notifica în mod corect, reclamele care încalcă drepturile de proprietate intelectuală vor fi eliminate de la noi.

 

§ 7 Limitarea răspunderii

Salariile listate pe compara-salariul.ro provin de la utilizatori. compara-salariul.ro nu își asumă nicio garanție pentru acuratețea salariilor, insa unde e nevoie poate interveni pentru corecturi/steregere.

 

§ 8 Politica de confidențialitate

Prin utilizarea site-ului compara-salariul.ro sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și utilizarea informațiilor personale de către compara-salariul.ro ca un site responsabil-stocarea pe servere care sunt localizate în Uniunea Europeană. Mai multe detalii pot fi găsite în politica noastră de confidențialitate.

 

§ 9 Prevederi finale

Aceste condiții, dispozițiile și principiile depuse, constituie întregul acord între compara-salariul.ro și utilizatori.

Acest acord se supune legilor din România și toate litigiile în legătură cu acești termeni și condiții vor fi stabilite de către instanțele din România. Aceste drepturi nu afectează drepturile pe care le puteți avea drept consumator prin lege și le puteți prescrie aplicabilitatea unei alte jurisdicții (cum ar fi locul dvs. de reședință). Dacă nu aplicăm anumite reguli, nu vom renunța la dreptul de a face acest lucru la o dată ulterioară. Dacă oricare dintre acești termeni ar fi ineficient, ceilalți termeni vor continua să se aplice.

compara-salariul.ro are dreptul de a transfera toate sau o parte din drepturile și obligațiile sale din cadrul acestei relații contractuale cu o terță parte cu o perioadă de preaviz de patru săptămâni.

compara-salariul.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni de utilizare în orice moment, fără să prezinte motive. Condițiile modificate vor fi anunțate utilizatorului înainte de a posta o cerere sau a plasa o ofertă. Modificările termenilor de utilizare intră în vigoare de îndată ce utilizatorul este de acord cu acest lucru la plasarea unei cereri sau a unei oferte.


v. 6/2020